Podpořte krásu a vitalitu své pokožky, řas i vlasů se 100% čistým, za studena lisovaným ricinovým olejem v BIO kvalitě. Olej, jehož účinky znala již samotná Kleopatra, vám přinese intenzivní regeneraci, hydrataci a vzpruhu. Vůně: neutrální, mírně ořechová Barva: světle žlutá až čirá Konzistence: velmi hustá, vazká Typy pleti: všechny typy, zejména suchá, citlivá, zralá Celý popis
Vsaďte na BEWIT Ricinový olej v BIO kvalitě. Je to univerzální a velmi užitečný pomocník pro krásu i domácí kosmetické tvoření.
Zařaďte ho do své kosmetické rutiny. Má vynikající hydratační schopnosti, intenzivně zvlhčuje a obnovuje suchou, popraskanou nebo unavenou pokožku. Pomůže zmírnit zarudnutí, podráždění a pocity pnutí v citlivé pleti.
Vyhladí jemné vrásky, zlepší elasticitu pleti a podpoří mladistvý vzhled. Vitamín E a další antioxidanty chrání pokožku před oxidačním stresem.
Je bohatým zdrojem kyseliny ricinolejové, která může posílit ochranu pleti před vnějšími vlivy a má silné změkčující a hydratační účinky. Uzamyká vlhkost v pokožce a tím zlepšuje její elasticitu a celkový vzhled.
Ricinový olej se v kosmetice často využívá pro pro podporu růstu a zahuštění řas, obočí, vousů i vlasů. Přispívá k posílení vlasových cibulek, což stimuluje jejich přirozený růst, dodává jim vitalitu a zdravý lesk. Pro tento účinek ho nanášejte kartáčkem nebo si připravte zábal.
Tvoříte rádi svou vlastní kosmetiku? BIO ricinový olej vám nesmí chybět. Jeho hustá konzistence, bohaté nutriční složení a regenerační účinky z něj dělají skvělou ingredienci pro vaše domácí produkty, jako jsou pleťové a vlasové masky, balzámy a další.
Náš BIO ricinový olej má velmi jemnou konzistenci, rychle se vpíjí a dobře roztírá. Není lepivý a kůži zanechává hedvábnou, dobře vyživenou a hydratovanou.
https://youtube.com/shorts/UUAt3t8JuJc
Podpora růstu řas, obočí a vlasů.
Hydratace a regenerace pokožky.
Anti-aging efekt.
Posílení a zpevnění lámavých nehtů.
100% přírodní a veganský produkt.
100% čistý, bez syntetických přísad.
Za studena lisovaný BIO ricinový olej se získává ze semen skočce obecného (//Ricinus communis//). V teplejších oblastech se skočec pěstuje nejen pro olej, ale i jako nenáročná okrasná květina s výraznými červenými až červenohnědými květy.
Semena skočce obsahují vysoce toxický ricin. Samotný ricinový olej ale jedovatý není. Díky pečlivému zpracování zahrnujícímu lisování za studena a následnou vícestupňovou filtraci je zcela bezpečný pro vnější použití.
Klíčovou složkou je kyselina ricinolejová, která je unikátní právě pro tento olej a dodává mu jeho typickou hustou konzistenci i výrazné hydratační účinky.
V Indii se ricinový olej využívá již tisíce let, především v tradiční ajurvédské medicíně. Jeho přínosy oceňovala i královna Kleopatra proslulá svou krásou.
Pří výrobě nebyl použit hexan ani jiné rozpouštědlo.
BEWIT Hydrolát ze smilu italského pro anti-aging a regeneraci
BEWIT Hydrolát z růže damašské pro mladistvý vzhled a hydrataci
BEWIT Hydrolát z řebříčku BIO pro intenzivní reparaci
BEWIT Levandule pro zklidnění pleti
BEWIT Rozmarýn pro podporu a oživení vlasů
BEWIT Detol pro celkovou vnitřní očistu
Před použitím protřepejte. Potřebné množství kosmetického oleje vmasírujte do čisté a vlhké pleti, pokožky krku a dekoltu.
Můžete ho aplikovat přímo, např. jako pleťový olej, sérum na řasy či obočí nebo zábal na vlasy. Nebo ho využijte jako surovinu do vlastnch kosmetických přípravků v souladu se zvolenou recepturou.
Citlivým osobám a osobám s kožními problémy doporučujeme nejdříve vyzkoušet na malé ploše pokožky.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
[zeme_puvodu]
Ricinus Communis Seed Oil